Skip to main content
Alon van Wanum
Eigenaar

Alon van Wanum MSc

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Full service kantoor

Belasting is een complexe zaak. Ik haal voor u binnen de wettelijke grenzen het hoogste rendement uit de diverse belastingfaciliteiten en regelingen. Ook bedrijfsadministratie behoort tot de expertise. Ik adviseer u bij het inrichten van uw administratie en verwerken van de diverse informatiestromen.

Succesfactor

Een succesfactor voor bedrijven en organisaties is dat ze hun koers snel kunnen bijsturen. Deskundigheid in administratie en financial consultancy is daarbij cruciaal. Het gaat om overzicht van de financiën en inzicht in de diverse facetten van de bedrijfsvoering. Van Wanum Administratie & Financial Consultancy is u graag van dienst.

Ondernemen met vertrouwen

Heeft u tijd voor een kopje koffie of thee? Neem dan gerust contact met mij op.

Als eigenaar verricht ik regelmatig zogenaamde "koffie-/theebezoekjes". Kort gezegd houdt dat in dat ik bij ondernemers en particulieren op bezoek ga om onder het genot van een kopje koffie of thee te praten over belangrijke administratieve vraagstukken die spelen binnen de organisatie. Soms is het een algemeen praatje en soms gericht op een specifiek onderwerp.

Aan zo'n koffie-/theebezoek zijn geen kosten verbonden. Voor de ondernemer of particulier erg prettig, want op die manier wordt de ondernemer of particulier vrijblijvend geupdate over de actualiteiten. Voor mij ook erg leuk, want ik leer de ondernemer of particulier op locatie veel beter kennen dan op papier. De enige voorwaarde is dat u de koffie of thee in huis heeft.

 • Ondernemen met vertrouwen

  Dat is mijn motto. Ik heb interesse voor de activiteiten van cliënten en aandacht voor hun persoonlijke en zakelijke belangen. Het is mijn missie om bij te dragen aan het ontzorgen van administratieve werkzaamheden voor u en uw onderneming. Dit doe ik door mezelf in te zetten en te focussen op de prioriteiten die u als klant heeft.

 • Betrokkenheid bij mijn klanten

  Van Wanum Administratie & Financial Consultancy is een groeiende organisatie gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland). De klantenkring is zeer gevarieerd. De drijfveer van het bedrijf is betrokkenheid bij mijn klanten. Waardevol zijn de goede contacten met klanten. De prijs-prestatie verhouding maakt mij tot een aantrekkelijke partner voor ondernemers.

 • Succesfactor

  Een succesfactor voor bedrijven en organisaties is dat ze hun koers snel kunnen bijsturen. Deskundigheid is daarbij cruciaal. Het gaat om overzicht van de financiën en inzicht in de diverse facetten van de bedrijfsvoering. Van Wanum Administratie & Financial Consultancy is u graag van dienst.

 • Full service kantoor

  Belasting is een complexe zaak. Ik haal voor u binnen de wettelijke grenzen het hoogste rendement uit de diverse belastingfaciliteiten en –regelingen. Ook bedrijfsadministratie behoort tot de expertise. Ik adviseer u bij het inrichten van uw administratie en verwerken van de diverse informatiestromen.