Skip to main content

Administratieve dienstverlening

Enkele vormen van administratieve dienstverlening zijn hieronder uitgewerkt. Zit de type dienstverlening die u zoekt er niet bij, neem dan gerust contact op.

 • Verwerken administratie

  Het door mij periodiek verwerken van uw administratie en het aansluitend verzorgen van de aangifte omzetbelasting is de meest voorkomende vorm. Ik kan u eventueel ook op uw locatie ondersteunen.

 • Inrichten administratie

  Als uw huidige administratie niet makkelijk en prettig toegankelijk is, of bij een nieuw administratiepakket, kan ik u helpen met:

  • Het inrichten van uw nieuwe pakket, rekeningschema e.d.
  • De stroomlijning van het administratieve proces

 • Salarisadministratie

  Van Wanum Administratie & Financial Consultancy werkt nauw samen met Barmentloo Payroll Services voor uw gehele loonadministratie. Het hele pakket van verwerken mutaties tot en met de verzending van de salarisstroken kan worden geregeld. De wijze waarop u de loongegevens aangeleverd krijgt en welke informatie u wel of niet aangeleverd wilt hebben, kunt u in samenspraak met mij en de loonspecialist van Barmentloo vrij inrichten.

  Administratieve dienstverlening op maat tot in de puntjes.

  Tijdelijk een probleem met het verzorgen van uw salarisinformatie? Informeer naar de mogelijkheden van ondersteuning op locatie.